KARBANTARTÁS ÉS ÉPÜLETSZERVÍZ

Karbantartás, épületszervíz

Sokan úgy gondolják, hogy a munka a kivitelezés befejeztével végződik, a legjobb esetben az átadási dokumentáció része a Karbantartási szerződés, de az is csak tervezet formájában, de csak az igazán igényes cégek tartják fontosnak – a fentebb leírtak szerint – hogy a berendezéseket (minimálisan) a garanciális időn belül elengedhetetlen folyamatosan karbantartani, védve egyrészt a felhasználó érdekeit és természetesen védve a nagyértékű berendezéseket.

Ha a tervező annak idején az adott műszaki feladatra „megálmodta” a lehető legjobb műszaki megoldást, akkor a mi dolgunk az üzemszerű működés fenntartása lehet csak. Talán ugyanilyen fontos a régebbi berendezések rendszeres karbantartása is. A garancia idő leteltével – ami a legjobb esetben is maximum 2-3 év – ezek a nagyértékű berendezések sok esetben karbantartás nélkül maradnak és már csak akkor találkozunk újra velük, ha hiba áll fenn és ebben az esetben a javításuk már nagyon költséges.

 

VÁLLALJUK:

Épületgépészeti, hűtés-fűtés rendszerek és műszaki berendezések állapotfelmérése, üzemszerű működésének ellenőrzése és biztosítása, eseti hibaelhárítás, karbantartási feladatok ellátása és dokumentálása.
Hűtés technológiai berendezések hatósági előírásoknak megfelelő szivárgásvizsgálata.
Oltóberendezések és tűzvédelmi rendszerek ütemezett felülvizsgálata és ellenőrzése, karbantartása.
Berendezések és részegységek karbantartása, tisztítása, meghibásodott alkatrészek cseréje; fogyó-kopó elemek cseréje, pótlása.