Vezetőség

Ügyvezető igazgató

Bán Ildikó

Közgazdasági iskolai tanulmányaim befejezése után, pályafutásomat 1987-ben a Graphisoft – akkor még – Gazdasági munkaközösségnél kezdtem, ahol volt szerencsém végig kísérni - a rendszerváltással párhuzamosan - egy gazdasági munkaközösségből induló, egész a részvénytársaságig jutó vállalkozás fejlődését, minden nehézségével, kihívásával együtt. Ennek köszönhetően megtanultam egy cég működését komplexen látni és kezelni, mind ügyviteli mind pénzügyi és gazdasági szempontból, illetve megtanultam úgy önállóan, mint csapatban gondolkodni és dolgozni. A kétezres évek elején „levadászott” a Telkes Tanácsadó Zrt., ahol annyira megszerettem a HR szakmát, hogy munka mellett elvégeztem az emberi erőforrás gazdálkodó szakot. Így olyan szintre sikerült bővíteni szakmai tudásomat és tapasztalatomat, melynek segítségével egy komplex operatív cégirányítást tudok önállóan végezni, ezzel mentesítve az ügyvezetést.

Emellett az épületgépészet végig kísérte életemet, mivel édesapám 2009-ig, testvérem pedig mai napig ebben a szegmensben tevékenykedik. Az élet úgy hozta – és azt gondolom, nincsenek véletlenek -, hogy 2011-ben a Technocsek Épületgépészeti Kft-hez kerültem, ahol felkértek a szerviz részleg működőképessé tételére, mely terület foglalkozott garanciális javításokkal és épületgépészeti karbantartásokkal egyaránt.

Egy váratlan esemény miatt 2016-ban véget ért Technocsek-es pályafutásom, és alkalmam nyílt részt venni egy újonnan induló épületgépész és hűtéstechnikai vállalkozás felépítésében, ahol elsősorban az operatív vezetés volt a feladatom.

2020. januárja azonban változásokat hozott és egy másik jövő felé nyitott utat, mely a Stand Future Kft. megalapítása, közösen Bán Zoltán testvéremmel, Stréli Gábor és Endrekovics Gyula tulajdonostársaimmal.

Ügyvezető igazgató

Endrekovics Gyula

Az 1980-as évek elején még kisgyermekként jártam először az épülő Vizafogói-lakótelep hatalmas panelházainak akkor még üres falai között, ahol édesapám volt az egyik, az akkor még létező, működő Csőszerelőipari Vállalat művezetői közül, akik az épületgépészeti szereléseket irányították.

Nyáron, gyerekként ennél nem volt izgalmasabb akkor. Látni, jelen lenni egy építkezésen, beszélgetni a munkásokkal, érezni az épülő, még csak szerkezetkész házak jellegzetes illatait. A testvérem később szintén „Csőszeres” lett, ő a Budafoki úton a központban dolgozott a pénzügyön. Ezek után sem merném azt állítani, hogy számomra egyenes út vezetett az épületgépészet felé, de az élet úgy hozta, hogy mégis az lettem.

Első munkahelyemként – és ezt ma már szerencsének tartom és nagyon hálás vagyok érte – a CLH Kft-ben tudtam elhelyezkedni, ami azért fontos, mert ott akkor még igazi műhelymunka zajlott. Volt időnk és lehetőségünk tanulni, kérdezni, a tapasztaltabb kollégák mindig, mindenben készséggel segítettek nekünk, életre szóló barátságok, munkakapcsolatok alakultak ki.

A McQuay-Szanyó Kft-ben folytattam a szakmai pályafutásomat, ahol szintén nagyon jó közösségben folyt a munka, nagyon népszerű márkát forgalmaztunk és nagyon sikeresek voltunk. Időközben úgy hozta az élet – és ez nem lehet véletlen - hogy egy munkahelyi váltást követően belecsöppentem a közvetlen elpárolgású rendszerek világába, amit a Szanyó Kft-ben tudtam kiteljesíteni.

A Földünk, környezetünk megóvása az egyik legfontosabb feladata és kötelessége lett mára minden embernek, így a megújuló energiák alkalmazása és térnyerése az épületgépészetben is a lefontosabb esemény napjainkban. És ezzel el is érkeztünk a Stand Future Kft. megalakításához, létrehozásához, aminek a legfontosabb feladata a hőszivattyú (levegő-levegő, levegő-víz) rendszerek értékesítése, kivitelezése. A legfontosabb, amit az évek alatt megtanultam, megtapasztaltam és a legvégsőkig a magaménak vallok: mind a berendezések tekintetében, mind a kivitelezés és karbantartás keretein belül, de az emberi kapcsolataimban is - legyen az akár a magánéletem vagy a szakmai kapcsolataim - csak a prémium minőséget tudom elfogadni.